Welk matras past bij mij?

Een goed matras draagt bij aan een spoedig herstel!

Voor een spoedig herstel van een blessure of lichamelijke klachten zijn fysiotherapie en een goed matras belangrijk. Een goede nachtrust is namelijk belangrijk voor uw lichamelijke gezondheid en herstel van uw spieren, maar dan wel met het juiste matras. De ondersteuning van het matras moet perfect aansluiten op uw lichaam.

Bij het Master Matras wordt elk lichaamsdeel specifiek ondersteund, zodat de drukverdeling van uw lichaam over het gehele matras gelijk is. Dit zorgt ervoor dat u een gezonde houding aanneemt in het matras. Hierbij worden uw persoonlijke kenmerken in kaart gebracht, denk aan:

  • Lengte
  • Gewicht
  • Favoriete slaaphouding
  • Postuur
  • Klachten
  • Warmtebeleving
  • Wensen

U krijgt een persoonlijke indeling die perfect aansluit op uw lichaam. Een bijkomend voordeel van het Master Matras is dat de indeling achteraf is aan te passen. Mocht u denken dat de ondersteuning nog beter kan? Dan wordt deze in samenwerking met Master Matras kosteloos aangepast. Dit kan door middel van de losse componenten in het matras.

Bij aanschaf via Fysio Physics 10% korting op de aanschafprijs!

Het Master Matras geeft een indeling van 10 modules met allemaal een eigen hardheid aan pocketveren. Aan de hand van de bovenstaande informatie kunnen we eenvoudig een indeling samenstellen en de modules in het matras plaatsen. Als blijkt dat een bepaalde zone toch net niet is zoals gewenst, dan kan het Master Matras simpel worden open geritst om de indeling te veranderen. Daar waar ongemak wordt ervaren kan een module worden gewisseld voor een hardere of zachtere variant.

Omdat wennen aan een nieuwe slaapoplossing noodzakelijk is, ondersteund Master Matras de klant met jarenlange assistentie. Dit houdt in dat eventuele aanpassingen of wisselingen van modules samen met Master Matras worden uitgevoerd om zo de slaapkwaliteit alsmede het herstel van het lichaam te optimaliseren. De comfortlaag in het matras wordt ook op het lichaam afgestemd. Hiervoor gebruiken ze verschillende materialen; koudschuim, traagschuim of latex.

Bent u benieuwd hoe Master Matras u kan helpen bij uw blessures of lichamelijke klachten? Vraag onze fysiotherapeuten om een persoonlijk advies of maak vrijblijvend een afspraak met één van de slaapadviseurs van Master Matras.

 

 

Master Matras Medical Hoofdkussen

Veel klachten worden veroorzaakt door een verkeerd matras. Vaak wordt gedacht dat dit met een goed kussen gemakkelijk op te lossen is. Dit is echter niet het geval, past uw matras niet goed bij uw lichaam dan wordt het heel lastig om een goed kussen te vinden. Daarom adviseren wij het Master Matras hoofdkussen in combinatie met een Master Matras. Klik hier voor uitleg over de juiste ondersteuning en houding in combinatie met het Master Matras.

Het Master Matras hoofdkussen is een vormvast kussen welke de juiste ondersteuning bied voor uw hoofd en nek, dankzij de vorm van het kussen is het ideaal als u op uw zij of rug slaapt omdat u het kussen dan niet in uw nek hoeft te 'proppen'.

De kern van het kussen bestaat uit een hoge kwaliteit Talalay latex wat zorgt voor de vorm. De afwerking van het kussen bestaat uit 90% hoogwaardig ganzendons wat zorgt voor het comfort. Zo heeft u het gevoel van een heerlijk donzen kussen maar toch de juiste ondersteuning en comfort dankzij de vorm.

Het kussen is verkrijgbaar in Zacht, Medium en Stevig voor de prijs van €195,-

• Kern met neksteun 100 % Natural Vita Talalay latex
• Buitenkanten van 90% hoogwaardig ganzendons
• Ergonomisch gevormd
• Uitstekende vochtregulatie
• Allergie vriendelijk
• Goed wasbaar

10% korting bij aanschaf via Fysio Physics. 

Vragen? Ons team staat voor u klaar!

    X