De snelste behandeling bij rugklachten. Kies voor de beste behandeling!


(Chronische) rugpijn, hernia, versleten rug?

Heeft u rugklachten, een hernia of een ‘versleten rug’? Met de Fysio Physics 4xT Methode® (4MTOR®) zijn de meeste mensen binnen enkele behandelingen pijnvrij! Ook mensen die chronische rugpijn hebben en soms al 20 jaar of langer met klachten lopen merken direct bij de eerste behandeling al het verschil. De behandelperiode bij deze groep zal langer zijn, doordat dit vaak hardnekkige klachten zijn. Bekijk eens onze patiëntenfilms. U zult zien dat we veel mensen krijgen die al diverse therapieën ondergaan hebben, zoals fysio-manuele therapie, osteopathie, chiropractie, dry needling, cesartherapie en accupunctuur, met weinig of geen resultaat. Bij de meeste van deze mensen, zelfs bij de mensen die bij een pijnpoli liepen of advies hadden gehad voor een rugoperatie, boekten wij al snel resultaat, dus waarom bij u niet?

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

Geen symptomen bestrijden maar de oorzaak aanpakken!

Vaak is de aanpak van rugklachten gericht op het bestrijden van de symptomen. De artsen schrijven pijnstillers, ontstekingsremmers of spierontspanners voor (zoals Diclofenac). Ook therapeuten proberen dezelfde symptomen te bestrijden d.m.v. massage, stroomprikkels, tens of ‘dry needling’. Maar dat is dweilen met de kraan open! Vergelijk het met iemand die met zijn hand klem zit tussen de deur. Natuurlijk ervaart hij pijn en zullen zijn spieren aanspannen. Dat is een natuurlijk beschermingsmechanisme!

Pijn bestrijden en spierspanning bestrijden is dus niet slim! Belangrijk is de oorzaak aan te pakken. En dat doen we met de nieuwe Fysio Physics methode. Door ‘sneltesten’ weten we al binnen enkele seconden waar de rug ‘klem loopt’ en hoe we dit kunnen vrij zetten. Bent u onder behandeling bij de pijnbestrijding of heeft u het advies gehad voor een rugoperatie? Wij hebben al veel mensen met een soortgelijk verhaal als de uwe snel van de klachten kunnen helpen. Neem bij twijfel gerust contact met ons op voor meer info.

Oefeningen werken averechts bij rugpijn!

Helaas krijgen mensen met rugpijn vaak oefeningen als therapie. Maar oefeningen werken averechts bij rugpijn! Vergelijk dit nogmaals met de persoon die klem zit met zijn hand en dan handoefeningen moet gaan doen. Dat geeft meer pijn en spierspanning! De meest gemaakte fout is dat mensen stabiliteitsoefeningen krijgen zoals ‘core stability’, buikspieroefeningen en rugoefeningen. Het lichaam probeert deze bewegingen juist af te remmen, dus oefeningen zijn geen slimme keuze! Pas wanneer u pijnvrij kunt bewegen, bent u klaar voor oefeningen.

Wat kan de fysiotherapeut van Fysio Physics voor u betekenen?

De therapeuten van Fysio Physics werken echt anders. Ons eerste doel is er voor te zorgen dat u pijnvrij kunt bewegen. U zult merken dat u daardoor direct makkelijker kunt buigen en strekken en dat zowel de spierverkramping als verzwakking direct afnemen. De meeste mensen, ook patiënten die al op de lijst stonden om geopereerd te worden, zijn met  onze nieuwe behandelmethode binnen enkele behandelingen pijnvrij! Loop dus niet langer rond met pijn, maar kies voor de snelste behandeling.

Ga thuis ook aan de slag met uw rugklachten met zelfhulpboeken van Karl Noten

Educatieboek 4xT® RugFit

Trainingsboek 4xT® RugFitness Level 1

Vragen! Ons team staat voor u klaar?

    Laten we uw herstel werkelijkheid maken!​

    We bellen u op elk gewenst moment.

      X