Bekkenfysiotherapie, maar dan met sneller resultaat? Kies voor de beste behandeling!

Wat is 4xT® Bekkenfysio?

4xT® Bekkenfysio behandelt alle klachten rondom het bekken. Dat varieert van ‘bekkenpijn rondom de zwangerschap tot incontinentie (ongewenst urineverlies). Bij Fysio Physics werken we met nieuwe behandeltechnieken en speciale apparatuur, waardoor we een beter en sneller resultaat boeken dan gebruikelijk. Al onze therapeuten zijn opgeleid in deze methode. Heeft u last van incontinentie of bekkenpijn? Maak dan snel een afspraak. Na 1 behandeling merkt u vaak al verschil (ook als u reeds elders onder behandeling bent met weinig resultaat).


Bekkenpijn? De Fysio Physics methode werkt snel!

Bij vrouwen met bekkenpijn werken spieroefeningen zoals oefeningen voor de dwarse buikspieren averechts! Bij Fysio Physics hebben we een nieuwe methode waardoor u snel en vaak direct resultaat ervaart. Kijk voor meer uitleg op de betreffende pagina over bekkenpijn. Loop niet langer met pijn, want dat is echt niet nodig. U zult verbaasd staan van de resultaten van onze methode.

Incontinentie? Bekkenbodem verzakking? Sneller resultaat met kleren aan!

De functie van de bekkenbodem wordt traditioneel inwendig gemeten door therapeuten met de vingers of meetapparatuur. Bij Fysio Physics hebben we nieuwe Zwitserse meetapparatuur die de activiteit van de bekkenbodem uitwendig en door de kleding heen kan registreren. Vrouwen, maar ook mannen, ervaren dit als zeer positief, omdat zij niet meer de kleding uit hoeven te doen of inwendig behandeld hoeven te worden. Door directe feedback van de apparatuur ziet u direct wat u doet en is de functie van de bekkenbodem vaak binnen enkele behandelingen weer optimaal. Maak vandaag nog een afspraak voor een proefbehandeling en ervaar het zelf. Kijk voor meer informatie bij de specifieke pagina over bekkenbodem & incontinentie.

Vragen? Ons team staat voor u klaar!

    X