Hernia operatie

Revalidatie na hernia operatie

Heeft u het advies gehad voor een operatie? Kom langs voor second opinion!

Natuurlijk kunnen rugklachten, hernia, scoliose, artose (slijtage), foramen vernauwing en andere rugaandoeningen veel pijn veroorzaken. Maar stel dat deze klachten te verhelpen zouden zijn zonder rugoperatie? Dat zou toch geweldig zijn? Ook al heeft u al heel wat therapie gehad, bent u bij artsen of specialisten geweest: Wij hebben al veel mensen met vergelijkbare klachten kunnen helpen en onnodige operatie kunnen voorkomen!

Binnen een onderzoek en 1 proefbehandeling weten we vaak direct of onze methode bij u aanslaat of niet. Dat kan u veel ongemak, lange revalidatietijd en littekens schelen. Indien nodig kan ook onze arts meekijken. Indien een operatie toch onontkoombaar is dan hebben wij een lijst met specialisten voor u waar we reeds goede ervaringen mee hebben. Voor u is het waarschijnlijk de eerste keer. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied waar u slim gebruik van kunt maken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak vandaag nog een afspraak op ons expertise centrum in IJsselstein.

Geopereerd? Kies voor de beste revalidatie!

Bent u reeds geopereerd of is een operatie onvermijdelijk? Dan begeleiden wij u door de revalidatie periode heen. Natuurlijk starten wij het liefst met de behandeling voor de operatie. Maar als u reeds geopereerd bent, ook al is dat langer geleden en heeft u nog klachten of boekt u weinig verooruitgang bij uw huidige revalidatie, dan bent u van harte welkom. Onze aanpak is compleet anders en uniek! U zult merken dat u sneller en beter revalideert dan anderen met vergelijkbare klachten. Onze methode is de enige methode die naast de revalidatie ook aandacht besteed aan het littekenweefsel van de operatie. Hierdoor heeft u een beter eindresultaat, een mooier litteken maar ook later minder kans op complicaties. Let wel: u bent in Nederland vrij om uw therapeut te kiezen. Soms verwijst een specialist u door naar een (revalidatie)centrum waar hij contact mee heeft. Maar dat garandeerd niet dat u daar de beste behandeling krijgt! Ook in de medische wereld is ‘shoppen’ een normaal begrip geworden. En bij Fysio Physics heeft u een bewezen beter resultaat. Bekijk gerust onze patientfilms en overtuig uzelf.

Revalidatie na een hernia operatie

Sommige mensen zijn na een hernia operatie compleet klachten vrij en kunnen direct alles weer en anderen hebben veel complicaties. Bij beiden, en dus zeker ook bij mensen die geen klachten hebben direct na de operatie, is het belangrijk om het littekenweefsel te behandelen. Dit zet zich vaak vast op de wervels waardoor de wervels maar ook zenuwen geblokkeerd kunnen raken. Dit kan zelfs nog jaren na de ingreep rugklachten veroorzaken.