Healthclub

Fitness, groepslessen en leefstijlcoaching

Fitness

Welke reden heb jij om te komen sporten? Of het nu conditie verbeteren, spierkracht opbouwen of calorieën verbranden is, wij willen je graag helpen je doel te bereiken. Je kunt kiezen uit professionele begeleiding in groepsverband, 1-op-1 personal training of lekker vrij trainen. 

Bij ons is er altijd op vaste tijden een fitness trainer aanwezig in de trainingszaal. Je kunt er dus voor kiezen om juist op die momenten te komen trainen wanneer je ondersteuning wenst bij jouw training of wanneer je jouw trainingsschema wilt aanpassen.

Groepslessen

Zoek jij motivatie om te sporten en heb je geen zin om alleen te trainen? Sporten in groepsverband is motiverend. We hebben diverse groepslessen waaraan je kunt deelnemen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Kijk hier voor het groepslesrooster. 

Leefstijlcoaching

Heb je hulp nodig bij het aanleren een gezonde leefstijl? Met onze leefstijlcoaches werk je samen om je doel te bereiken. Dit kan zijn minder stress, gezond gewicht, meer energie, fitter worden en afvallen. 

Abonnementen

Wij hebben diverse abonnementsvormen. Voor 65 plussers, studenten of U-pashouders hebben wij een goedkoper abonnement. Wil je een persoonlijk advies over welke abonnementsvorm het beste bij je past? Kom dan langs op onze HealthClub. Je kunt dan ook gebruikmaken van een gratis proefles. Kijk hier voor onze tarieven. 

Bedrijfsfitness

Wist je dat je bij ons goedkoper kunt sporten met bedrijfsfitness? Wij zijn aangesloten bij Nationaal Bedrijfsfitness Plan, HollandFit, Intenz/Nationaal gezondheidsplan en Railsport. Infomeer bij je werkgever of jouw bedrijf aangesloten is bij één van deze aanbieders en meld je aan via hun website. Let wel: je krijgt geen korting bedrijfsfitness op abonnementen waarop reeds een korting is toegepast (daluren, 65+).

30 min Full Body Workout
Train in 30 minuten je volledige lichaam. Cardio en krachtoefeningen in een intervalcircuit. We maken gebruik van diverse losse materialen zoals, kettlebell, slamm ball, sandbag, battlerope, waterbag en halterschijven.

ArtroFitness

De les met de beste oefeningen bij en ter voorkoming van heup- en knieklachten. Deze training van 30 minuten draagt bij aan gezondere gewrichten, minder pijn en een betere belastbaarheid. Geschikt voor jong en oud.

BBB

De aerobicles om op conditie en in shape te komen en te blijven waarbij de nadruk ligt op oefeningen voor de buik, billen en benen. De les start met een intensieve conditietraining gevolgd door spierversterkende oefeningen.

BoksFit

Een uitdagende training van 60 min geïnspireerd op boksen. Na de warming-up volgt een intensieve training waarbij je hartslag hoog blijft. Met BoksFit verbeter je je conditie, snelheid en coördinatie. We maken tijdens de les o.a. gebruik van kickbags en trainingspads.

Bodypump

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Elke 3 maanden nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Fitmix 60+

Deze les is speciaal voor de zestigplusser. Een combinatie van cardio en spierversterkende oefeningen. En gezellig omdat je het samen met een groep doet.

Fun&Fit

Dit is een groepstraining die gebruikt maakt van fitnessapparatuur. De les staat in teken van gezelligheid en sportief bezig zijn.

Rugfit

De RugFit les is een revolutionaire training voor een sterkere rug. De oefeningen zijn effectief bij rugklachten, hernia, nekklachten, RSI en voor preventie. Deze les is dus voor iedereen geschikt met of zonder beperkingen.

Medisch Fitness

Medisch Fitness is een circuit intervaltraining die bestaat uit een combinatie van oefeningen met eigen lichaamskracht en met fitnessapparatuur. De les wordt onder begeleiding van gediplomeerde trainers gegeven. Deze les is geschikt voor iedereen met of zonder fysieke klachten.

Perfect Pilates®

Pilates is een coretraining die bestaat uit grondoefeningen gericht op spierbeheersing, stabiliteit en lenigheid. Het is de perfecte weg naar een mooi en gezond lichaam.

Personal Training

Wilt u een bepaald trainingsdoel behalen? Heb je hulp nodig bij het in vorm komen? Heb je lichamelijke klachten waarmee tijdens een training rekening moet worden gehouden? Schakel dan één van onze personal trainers in. Informeer bij de receptie wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

15 min Abs Workout

Een training van 15 minuten waarbij je verschillende buikspieroefeningen doet.

XCORE®

XCORe is de ultieme core training op muziek gericht op rug-, buik- en heupspieren. De training bestaat uit dynamische oefeningen met de XCO-trainer. Een workout van 45 minuten waarin je je uithoudingsvermogen traint, je spieren versterkt en veel calorieën verbrandt. Ervaar hoe je het beste uit deze geweldige training haalt!

Step

Step is een cardio workout voor het hele lichaam. Een workout van 60 minuten waar je snel fitter van wordt en veel calorieën verbrandt. Step is voor iedereen toegankelijk. De steps zijn verstelbaar in hoogte. Je kunt de les zelf zo zwaar maken als je wilt.