Knieblessure en herstel na knieprothese 

Knieblessure en herstel na knieprothese

Heeft u het advies gehad voor een operatie? Kom langs voor second opinion!

Natuurlijk kunnen artrose of een beschadiging van meniscus of banden veel kniepijn veroorzaken. Maar stel dat deze klachten te verhelpen zijn zonder knieoperatie? Dat zou toch geweldig zijn? Ook al heeft u al heel wat therapie gehad, bent u bij artsen of specialisten geweest: Wij hebben al veel mensen met vergelijkbare klachten kunnen helpen en een onnodige operatie kunnen voorkomen! Binnen een onderzoek en 1 proefbehandeling weten we vaak direct of onze methode bij u aanslaat of niet. Dat kan u veel ongemak, lange revalidatietijd en littekens schelen. Indien nodig kan ook onze arts meekijken. Indien een operatie toch onontkoombaar is dan hebben wij een lijst met specialisten voor u waar we reeds goede ervaringen mee hebben. Voor u is het waarschijnlijk de eerste keer. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied waar u slim gebruik van kunt maken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak vandaag nog een afspraak op ons expertise centrum in IJsselstein.

Geopereerd? Kies voor de beste revalidatie!
Bent u reeds geopereerd of is een operatie onvermijdelijk?

Dan begeleiden wij u door de revalidatie periode heen. Natuurlijk starten wij het liefst voor de operatie. Maar als u reeds geopereerd bent, ook al is dat langer geleden en heeft u nog klachten of weinig verooruitgang bij uw huidige revalidatie, dan bent u van harte welkom. Onze aanpak is compleet anders en uniek! U zult merken dat u sneller en beter revalideert dan anderen met vergelijkbare klachten. Onze methode is de enige methode die ook aandacht besteed aan het littekenweefsel van de operatie. Hierdoor heeft u een beter eindresultaat, een mooier litteken maar ook later minder kans op complicaties.

Nieuwe knie?

Wij hebben ervaring met revalidatie na diverse nieuwe vervangingstechnieken. Vroeger werd de gehele knie vervangen maar tegenwoordig zijn gedeeltelijke vervanging of het veranderen van de stand van de gewrichten zodat u op ‘het gezond gedeelte’ steunt heel gewoon. In samenspraak met uw orthopeed maken wij een plan van aanpak. Onze aanpak is er op gericht herstel te bevorderen en vervolgens de belasting en belastbaarheid weer op te bouwen. De meeste revalidatieprogramma’s na knieoperatie komen niet verder dan loopoefeningen (met en zonder krukken) en fietsen. U zult merken dat wij een compleet andere aanpak hebben met een beter en sneller resultaat. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf.

Kruisband of meniscus operatie?

Wij hebben ervaring met revalidatie na diverse operatie technieken. In samenspraak met uw orthopeed maken wij een plan van aanpak. Onze aanpak is er op gericht herstel te bevorderen en vervolgens de belasting en belastbaarheid weer op te bouwen. De meeste revalidatieprogramma’s na kruisband of mensicus operatie komen niet verder dan loopoefeningen (met en zonder krukken) en fietsen. U zult merken dat wij een compleet andere aanpak hebben met een beter en sneller resultaat. Omdat al onze therapeuten ook een medische fitness opleiding hebben genoten kunnen zij u gericht trainen naar het gewenste niveau. Of u nou weer wilt kunnen voetballen op top niveau of weer wilt kunnen stoeien met uw (klein)kinderen, onze therapeuten begeleiden u graag daar bij. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf.