Ons team

Wie zijn wij?

Fysio Physics Fysiotherapie is een landelijke organisatie voor fysiotherapie, oefentherapie & revalidatie met praktijken door heel Nederland. Fysio Physics fysiotherapie, oefentherapie & revalidatie is onderdeel van de Fysio Physics Group, die al sinds 1992 toonaangevend is op het gebied van revalidatie, fysiotherapie en medische fitness in Nederland. Daarnaast geeft Fysio Physics ook scholing aan artsen en therapeuten in nieuwe onderzoeks- en behandeltechnieken. Je bent bij ons verzekerd van de best mogelijke behandeling.

Ons team

Onze therapeuten worden continu geschoold, werken resultaatgericht en behandelen je volgens de succesvolle Fysio Physics 4xT® Methode. Onze missie is om jou in zo weinig mogelijk behandelingen pijnvrij en klachtenvrij te krijgen. Maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling. Ons team staat voor je klaar!

Wat maakt ons uniek?

Waarin maakt Fysio Physics Fysiotherapie nou het verschil? We hebben hieronder de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet. 

  • Wij werken met een unieke eigen onderzoek- en behandelmethode waarmee we goede resultaten behalen.
  • Al onze therapeuten krijgen een scholing van een jaar in onze eigen methode.
  • Alle therapeuten zijn geschoold in manuele therapie, bekkenfysio en medisch fitness.
  • Wij geven jaarlijks scholing aan meer dan 1000 therapeuten, sporttrainers en artsen.
  • Wetenschappers en zelfs hoogleraren uit binnen- en buitenland bezoeken onze organisatie vanwege de unieke resultaten.
  • Patiënten uit het hele land, maar ook uit het buitenland, bezoeken onze praktijken.
  • Wij geven lezingen over onze 4xT® Methode op congressen in binnen- en buitenland. 
  • Wij beschikken over een eigen medisch technologisch team en zelf ontwikkelde apparatuur voor onderzoek en behandeling.

Ons team

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die energieke en leergierige therapeut? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar zowel startende als ervaren, manuele en gespecialiseerde fysiotherapeuten.