Revalidatie: Optimaal Herstel met Fysio Physics

Artrose (gewrichtsslijtage), meniscusklachten, pijn bij bewegen… Bij gewrichtsklachten is het voor u als patiënt (‘leek’) vaak moeilijk om te weten wat voor u de beste optie is: opereren of juist niet. Zeker wanneer u al heel lang klachten heeft of veel pijn heeft en misschien zelfs ten einde raad bent. Maar zelfs wanneer u een advies krijgt voor een operatie, ook van een medisch specialist. Dan nog blijft u degene die de uiteindelijke beslissing moet nemen. Het gaat per slot van rekening om uw lijf.

Bewuste keuze voor jouw herstel

Het is wetenschappelijk aangetoond dat gewrichtsoperaties in veel gevallen op lange termijn een slechter resultaat geven dan niet opereren. Bij Fysio Physics hebben we al veel operaties kunnen voorkomen. Zelfs bij mensen die hun operatie reeds gepland hadden op advies van een orthopeed of neuroloog.

Na onderzoek en één behandeling weten wij in de meeste gevallen direct of onze methode bij jouw effect heeft en of een operatie voorkomen kan worden. Mensen met zeer ernstige klachten nodigen wij bij voorkeur uit in ons Expertise Centrum in IJsselstein. Daarna zal behandeling plaatsvinden bij een van onze locaties dicht bij jouw in de buurt. Maak vandaag nog een afspraak voor een onderzoek en behandeling.

Nieuwste revalidatiemethode voor een beter resultaat

Bij Fysio Physics Fysiotherapie werken we met de nieuwste revalidatiemethode en technieken volgens onze 4xT® Methode.

Let wel: deze revalidatiemethode tref je (helaas) niet in ziekenhuizen of klinieken, omdat dit onze eigen methode is, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in revalidatie! Revalidatie na operatie is een vak apart.

Behandelingen

Knieblessure-en-herstel-na-knieprothese
Knieblessure en herstel na knieprothese Heeft u het advies gehad voor een operatie? Kom langs voo...
Revalidatie-na-heupoperatie
Revalidatie na heupoperatie. Operatie voorkomen is altijd beter! Heeft u het advies gehad voor ee...
Revalidatie-na-hernia-operatie
Revalidatie na hernia operatie Heeft u het advies gehad voor een operatie? Kom langs voor second ...
sportrevalidatie
Sport revalidatie. Geopereerd? Kies voor de beste revalidatie! Dan begeleiden wij u door de reval...
revalidatie-schouder
Revalidatie na schouder operatie Heeft u het advies gehad voor een operatie? Kom langs voor secon...