PIJN? U BENT NOG STEEDS WELKOM OP ONZE PRAKTIJKEN VOOR FYSIOTHERAPIE & REVALIDATIE.

Na vraag van onze patiënten en overleg met diverse instanties en partijen, kunnen wij mededelen dat u gewoon terecht kunt op onze praktijken voor fysiotherapie.
Ook aan-huis behandelingen zijn mogelijk in overleg.
Let wel: omdat sommige van onze praktijken zich in sportcentra bevinden, zullen er een aantal vanwege het beleid omtrent Coronavirus, tijdelijk gesloten zijn.

De praktijken waar u in ieder geval tot 6 april  niet terecht kunt zijn:

• Fysio Physics Den Bosch
• Fysio Physics Den Haag (Leidschenveen)
• Fysio Physics Hoofddorp
• Fysio Physics Rijswijk
• Fysio Physics Zoetermeer

Let wel: deze lijst zal komende tijd aangepast worden. Houdt a.u.b. onze website en Facebook pagina dagelijks bij voor actuele info.
Waar de praktijken niet open zijn verrichten onze therapeuten aan-huis behandelingen in overleg. Bel gerust voor een afspraak.

Uiteraard gelden op de praktijken de gebruikelijke aangescherpte hygiëne en veiligheidsvoorschriften.
Voor de praktijken in sportcentra, met uitzondering van IJsselstein en Nieuwegein, gelden tijdelijk een aantal voorwaarden die wij hebben opgesteld in samenwerking met de sportcentra:

Er mag geen gebruik gemaakt worden van de fitnessapparatuur. Dit houdt in dat er niet getraind mag worden in het sportcentrum. Ook niet als de fysiotherapeut erbij is.
– De deuren van het sportcentrum blijven gesloten. De therapeut zal u op het afgesproken tijdstip ophalen bij de hoofdingang. Mocht de therapeut gebruik maken van een andere ingang, dan zal u hiervan op de hoogte worden gesteld door middel van een poster bij de hoofdingang. Indien er meerdere therapeuten aanwezig zijn, mag alleen uw eigen therapeut u binnenlaten.
– Het is niet toegestaan om iemand mee naar binnen te nemen, zoals uw partner, ouder of kind.
– Behandelingen van patiënten onder de 12 jaar kunnen niet doorgaan zolang de maatregelen van kracht zijn. Een ouder mag namelijk niet mee naar binnen, wat wel verplicht is volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).
– Voor patiënten tussen de 12 en 16 jaar geldt dat er een Informed Consent getekend moet worden door één van de ouders om de behandeling door te laten gaan, omdat de ouder niet mee naar binnen mag. Mocht deze nog niet getekend zijn, dan kan u deze ter plekke tekenen.
– Patiënten tussen de 16 en 18 jaar mogen volgens de WGBO zelfstandig een behandeltraject aangaan. Voor hen hoeft er geen Informed Consent getekend te worden.
– Mocht u symptomen ervaren die passen bij het beeld van het Coronavirus en die omschreven zijn door het RIVM, dan mag de behandeling niet plaatsvinden. Wij verzoeken u om dan ook niet naar het sportcentrum te komen, maar u per mail of per telefoon af te melden. Indien u de symptomen langer dan 24 uur niet meer heeft ervaren, bent u van harte welkom om uw behandelingen voort te zetten.
– Er mag geen gebruik gemaakt worden van de faciliteiten in het sportcentrum, zoals van het toilet, kleedruimtes of de koffieautomaat.
Heeft u al afspraken staan, dan zal ons team telefonisch contact met u opnemen voor extra bevestiging of eventueel omzetten van uw afspraken.

Team Fysio Physics