Orthopedie spreekuur in IJsselstein met dr. Sven Tulner

Heeft u last van hardnekkige gewrichtsklachten en een verwijzing van uw huisarts voor de orthopeed? Kom dan naar het multidisciplinair spreekuur van orthopeed dr. Sven Tulner en fysio-manueel therapeut Karl Noten op ons hoofdkantoor in IJsselstein. Wij kunnen u een snelle en gerichte diagnose bieden. Onze doelstelling is om operaties te voorkomen. Lukt dat niet, dan regelen we dat u op korte termijn geholpen wordt. Operatie niet nodig? Wij maken een passend behandeltraject voor u bij een Fysio Physics Fysiotherapeut bij u in de buurt.


Alles start met een goede diagnose!

Dr. Tulner: “Nog te vaak worden mensen onnodig geopereerd. Door samenwerking en intensief overleg tussen de orthopeed en de fysiotherapeut is betere diagnose mogelijk. De tijd nemen voor uitgebreid onderzoek, kan veel leed worden voorkomen. Door buiten het ziekenhuis te werken, hebben wij meer tijd voor de patiënt dan normaal gesproken. Tijdens mijn werk in Zwitserse en Engelse klinieken heb ik onderzoek gedaan naar nieuwe behandeltechnieken. Door deze kennis en ervaring te bundelen met die van Karl Noten, docent orthopedische revalidatie, zien we goede en snelle resultaten.”

Het multidisciplinair spreekuur is op donderdagen. Mail voor een afspraak of meer informatie naar anne.pijpers@fysiophysics.nl.

Op zoek naar advies? Meld u dan hier aan voor het spreekuur!

    X