De snelste behandeling bij nekklachten
Kies voor de beste behandeling!


Nekpijn, nekhernia, whiplash, slijtage?

We zien regelmatig mensen die soms al jaren nekklachten hebben en alle vormen van therapie geprobeerd hebben, met weinig of geen resultaat. Zoals u op onze filmpjes kunt zien, hebben wij ook bij deze mensen, zoals zij dat zelf noemen, ‘wonderen’ kunnen verrichten. Dus waarom zouden wij bij u niet hetzelfde kunnen bereiken? Het maakt niet uit welke vorm van nekpijn u heeft. Ook al heeft een arts de diagnose ‘slijtage’ gesteld, met de Fysio Physics 4xT Methode® (4MTOR®) zijn de meeste mensen binnen enkele behandelingen pijnvrij! Ook bij een nekhernia boeken we goede resultaten.  Massage, pijnstillers, dry needling of rekken is slechts symptoombestrijding. Wij pakken direct de oorzaak van het probleem aan met de Fysio Physics 4xT Methode®. Loop dus niet langer met nekpijn rond. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf.

Waarom werken pijnstillers en spierontspanners averechts?

De aanpak van nekklachten is veelal gericht op het bestrijden van de symptomen. De artsen schrijven pijnstillers, ontstekingsremmers of spierontspanners voor (zoals Diclofenac). Ook therapeuten proberen dezelfde symptomen te bestrijden d.m.v. massage, stroomprikkels, tens of ‘dry needling’. Maar dat is dweilen met de kraan open! Vergelijk het met iemand die met zijn hand klem zit tussen de deur. Natuurlijk ervaart hij pijn en zullen zijn spieren aanspannen. Dat is een natuurlijk beschermingsmechanisme. Pijn bestrijden en spierspanning bestrijden is dus niet slim! Belangrijk is de oorzaak aan te pakken. En dat doen we met de Fysio Physics 4xT Methode®. Door ‘sneltesten’ weten we al binnen enkele seconden waar de nek ‘klem loopt’ en hoe we dit kunnen vrij zetten. Bent u onder behandeling bij de pijnbestrijding of heeft u het advies gekregen voor een nekoperatie? Wij hebben al veel mensen met een soortgelijk verhaal als die van u snel van de klachten af kunnen helpen. Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Chronische pijn? Leer er NIET mee leven!

Veel patiënten geven aan dat de medische wereld hen niet serieus neemt. Nekklachten worden vaak ten onrechte toegeschreven aan stress of psychische problemen. Wanneer de medische wereld het niet op kan lossen, dan ligt het blijkbaar aan u. Patiënten krijgen te horen: ‘ het is ‘psychisch’ en u moet er mee om leren gaan’. Maar dat is niet waar! De meeste nekklachten hebben wat we noemen een ‘mechanische’ oorzaak. De beweging van de wervels en de onderlinge sturing loopt niet correct. Het lichaam probeert dan letterlijk krampachtig de nekbeweging af te remmen en geeft pijn als waarschuwingssignaal af. Niks psychisch dus. De nekwervelkom kan ook geblokkeerd raken door problemen op andere plaatsen zoals de schouder- of littekenweefsel uit de borst. Met onze sneltesten weten we meestal binnen enkele minuten wat de oorzaak is en starten we met de behandeling. Maak vandaag nog een afspraak of neem contact met ons op voor meer info.

Vragen? Ons team staat voor u klaar!

    Laten we uw herstel werkelijkheid maken!​

    We bellen u op elk gewenst moment.

      X