De snelste behandeling bij polsklachten en/of handklachten.
Kies voor de beste behandeling!


Carpaal Tunnel Syndroom (TCS), tintelende vingers, triggerfinger, peesklachten, Dupuytren of artrose?
Operatie is echt niet meer nodig!

Polsklachten, handklachten of aandoeningen? Dan hebben wij voor u de beste behandeling.  Wij hebben al bij veel patiënten de klachten kunnen verhelpen en een operatie kunnen voorkomen, ondanks het advies van een arts/specialist voor operatie! Wij zien regelmatig patiënten die bij speciale handklinieken zijn geweest of bij speciale handtherapeuten, maar helaas met weinig tot geen resultaat. Met de Fysio Physics 4xT Methode® (4MTOR®) kunnen we de klachten vaak al binnen enkele behandelingen oplossen. Loop daarom niet langer met klachten.  Bekijk onze video’ s met reacties van patiënten. Ook die waren sceptisch doordat zij al veel therapieën doorlopen hadden zonder resultaat, maar bij ons binnen enkele behandelingen klachtenvrij waren! Laat u daarom niet onnodig opereren. Maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling of neem contact op voor meer info.

Operatie: voorkomen is altijd beter!

Een operatie voorkomen is altijd beter, want veel mensen hebben na een operatie meer klachten dan ervoor. Elke operatie veroorzaakt littekenweefsel wat op zichzelf ook weer klachten veroorzaakt (zie pagina littekenfysio). Wat de meeste mensen (ook artsen) niet weten is dat pezen, bloedvaten of zenuwen die klem zitten, eenvoudig los gemaakt kunnen worden met de Fysio Physics 4xT Methode® (4MTOR®). Het los snijden is daarom niet meer nodig. Zeg eens eerlijk: ‘U zit toch ook niet te wachten op een operatie?’

Toch geopereerd? Dan hebben wij voor u de beste en snelste revalidatie!

Veel mensen hebben na een hand-pols-vinger operatie nog klachten. Dit varieert van pijnklachten, tintelingen en geen kracht kunnen zetten tot de sleutel niet om kunnen draaien of een fles kunnen openen. Met onze speciale technieken en nieuwe apparatuur kunnen wij deze klachten snel (vaak al binnen enkele behandelingen) verhelpen. Patiënten krijgen vaak van een specialist/chirurg te horen dat het ‘normaal’ is dat zij tot een jaar na een operatie de hand niet goed kunnen gebruiken. Maar dat hoeft dus echt niet! Maak vandaag nog een afspraak en ervaar direct zelf het verschil.

Carpaaltunnelsyndroom? Operatie is echt niet nodig! 

Bij een carpaaltunnelsyndroom ervaren mensen pijn, tintelingen, doof gevoel aan de vingers en krachtvermindering in de hand en vingers. De artsen geven vaak aan dat het bindweefsel in de pols te strak zit en daardoor de zenuwen en bloedvaten afgeklemd raken. Meestal doet de neuroloog een test om de geleidingssnelheid van de zenuw te beoordelen. Een slechte zenuwgeleidingssnelheid lijkt een operatie te rechtvaardigen maar niet is minder waar! Deze klachten zijn echt ZONDER OPERATIE te verhelpen. Bij een ‘echte’ carpaaltunnelsyndroom zijn onze patiënten gemiddeld binnen 3-4 behandelingen klachtenvrij. (let wel: natuurlijk zijn er ook uitzonderingen die meer behandelingen nodig hebben.) Maar tot nu hebben wij bij iedereen met een ‘echte’ carpaaltunnelsyndroom de klachten kunnen verhelpen.

Geen (cortisonen) injecties of ontstekingsremmers! Dat is symptoombestrijding met addertje onder het gras!

Vaak krijgen mensen met klachten in de pezen, spieren een cortisonen injectie. Dat neemt meestal direct de pijn weg, maar niet de oorzaak. Vroeger dachten we dat een ontsteking in de pezen of spieren slecht was. Tegenwoordig weten we dat het geen ‘vijand’ is, maar juist een ‘vriend’. Een dergelijke ontsteking is namelijk een natuurlijk herstelproces van ons lichaam (niet te verwarren voor een bacteriële ontsteking, die moet bestreden worden met antibiotica). Ontstekingsremmers verminderen welliswaar de pijn, maar remmen ook het natuurlijk herstelproces! Daarnaast ‘vreten’ cortisonen ook het weefsel weg. Daarom zal elke arts bevestigen dat zo’n injectie niet meer dan 3x gegeven mag worden. Ons advies is heel simpel: niet de symptomen bestrijden, maar de oorzaak aanpakken!

Wat kan de fysiotherapeut van Fysio Physics voor u betekenen?

Door middel van nieuwe therapeutische testen weten we vaak binnen enkele minuten waar de oorzaak gelegen is. De meeste mensen, ook patiënten die al op de lijst stonden om geopereerd te worden, zijn met behandelingen volgens onze methode binnen enkele behandelingen pijnvrij! Natuurlijk lijkt dit alles te mooi om waar te zijn. Maar u zult binnen 1 behandeling al het verschil merken.

Vragen? Ons team staat voor u klaar!

    X