De snelste behandeling bij schouderklachten
Kies voor de beste behandeling!


Schouderpijn, (pees)ontsteking, slijmbeursontsteking, ‘frozen shoulder’ of slijtage?

Met de Fysio Physics 4xT Methode® (4MTOR®) zijn de meeste mensen met schouderklachten binnen enkele behandelingen pijnvrij! Wij zien mensen die al jaren met klachten rondlopen en vele therapieën hebben gehad, ook bij gerenommeerde orthopedische klinieken, met weinig resultaat. Zoals u op de filmpjes kunt zien, hebben wij al veel van deze mensen binnen enkele behandelingen van de klachten af kunnen helpen. Blijf dus niet langer met de klachten rond lopen en maak vandaag nog een afspraak. Hoe eerder we de behandeling starten hoe beter.

Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak aanpakken!

De aanpak van schouderklachten is veelal gericht op het bestrijden van de symptomen. De artsen schrijven pijnstillers, ontstekingsremmers of spierontspanners voor (zoals Diclofenac) of injecteren met cortisonen. Ook therapeuten proberen dezelfde symptomen te bestrijden d.m.v. massage, stroomprikkels, tens of ‘dry needling’. Maar dat is dweilen met de kraan open! Vergelijk het met iemand die met zijn hand klem zit tussen de deur. Natuurlijk ervaart hij pijn en zullen zijn spieren aanspannen. Dat is een natuurlijk beschermingsmechanisme. Pijn bestrijden en spierspanning bestrijden is dus niet slim! Belangrijk is de oorzaak aan te pakken. En dat doen we met de Fysio Physics 4xT Methode® .

Door ‘sneltesten’ weten we al binnen enkele seconden waar de schouder ‘klem loopt’ en hoe we dit kunnen vrij zetten. Bent u onder behandeling bij de pijnbestrijding of heeft u het advies gekregen voor een schouderoperatie? Wij hebben al veel mensen met een soortgelijk verhaal als de uwe snel van de klachten kunnen helpen. Neem bij twijfel gerust contact met ons op voor meer info.

Pees- of slijmbeursontsteking? Geen inspuiting, geen shockwave, geen operatie!

Na alle verhalen klinkt het misschien vreemd maar: een pees- of slijmbeursontsteking is geen afwijking of ziekte, maar een natuurlijk herstelproces. Vergelijk het met de hand die klem zit tussen de deur. Wanneer de pezen en slijmbeurzen klem lopen, kan er schade optreden. Het lichaam probeert dit te herstellen en zal daar voeding en bouwstoffen naar toezenden. Extra vocht en toename van de doorbloeding noemen de artsen een ontsteking. Dit bestrijden met ontstekingsremmers of de pezen met shockwave behandelen is een dwaalweg. Bij Fysio Physics werken we aan de oorzaak, zodat de pezen en slijmbeurzen niet meer klem lopen. En dat merkt u meteen!

Een frozen shoulder: hard werken maar verbetering is mogelijk!

Een ‘frozen shoulder’ is een ernstige verstijving van het schoudergewricht. De medische wereld geeft aan dat het ontstaat door een ontsteking van het schouderkapsel. En dat dit na 1 jaar voorbij is. Maar de praktijk wijst anders uit. Mensen kunnen hun arm niet meer omhoog krijgen en kunnen geen kracht meer zetten. Deze klachten nemen alleen maar toe en zijn niet na een jaar ‘wonderbaarlijk vanzelf’ genezen. De basis van het probleem kan liggen in een niet goed bewegend schoudergewricht, waardoor pezen en slijmbeurzen klemlopen en er een vicieuze cirkel ontstaat. Ook inspuiting met cortisonen kunnen deze klachten verergeren. Met de Fysio Physics 4xT Methode® kunnen we deze klachten effectief aanpakken. De behandeling van een frozen shoulder is intensief en duurt langer dan een ‘gewone’ schouderklacht. Heeft u een frozen shoulder? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Wat kan de fysiotherapeut van Fysio Physics voor u betekenen?

Door middel van nieuwe therapeutische testen weten we vaak binnen enkele minuten waar de oorzaak gelegen is. De meeste mensen, ook patiënten die al op de lijst stonden om geopereerd te worden, zijn door behandelingen volgens onze methode inmiddels pijnvrij!

Vragen? Ons team staat voor u klaar!

    Laten we uw herstel werkelijkheid maken!​

    We bellen u op elk gewenst moment.

      X