Voor elke sporter een topsport behandeling. Snelle revalidatie en betere prestatie!

Als (top)sporter wilt u natuurlijk snel revalideren en uw sportprestatie verbeteren. Ons deskundigenteam heeft ervaring in bijna elke vorm van (top)sport! Voor elke sporter maken wij een revalidatie- en performance programma op maat! Ons topsportteam bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportartsen, bewegingswetenschappers en een sportorthopeed. Ons team heeft ruime ervaring in het begeleiden, behandelen en revalideren van diverse (top)sporters. Maak snel een afspraak! Stuur een e-mail naar fysiotherapie@fysiophysics.nl of bel 088-32 32 500.

Topsportfysio? Kies voor het snelste resultaat!

Elke sporter, dus zeker een topsporter, is bij een blessure gebaat bij een snelle revalidatie en herstel. Clubs hebben vaak contacten met therapeuten of instellingen op basis van een in het verleden afgesloten of afgesproken samenwerkingscontract. Maar biedt dat garantie voor de beste zorg voor hun sporters?

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met begeleiding van amateur- en profsporters uit onder andere betaald voetbal, atletiek, wielrennen, softbal, basketbal, tennis, golf, loopsport, honkbal, turnen. padel, volleybal en American Football. Met de Fysio Physics 4xT® Methode (4MTOR®) boeken wij een bewezen sneller resultaat dan elke andere vorm van therapie! Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf.

 

Fysio Physics Sport Performance Programma: sporters ‘uitlijnen’ voor een betere sportprestatie!

Fysio Physics Sport Performance Programma is een compleet nieuwe aanpak die elementen uit training van diverse sporten combineert met nieuwe therapeutische technieken. Wij hebben reeds bewezen dat het direct leidt tot een betere sportprestatie. Wat is er nieuw? Bij training heb je trainers die gespecialiseerd zijn in training van diverse fysieke elementen zoals kracht, spierlenigheid en sportspecifieke elementen en technieken zoals een sprongtechniek. Daarnaast zijn er fysiotherapeuten die inspringen bij fysieke klachten. Maar stel dat we deze inzichten combineren en ook nog eens de specifieke kennis en behandel- en trainingsmethoden van Fysio Physics daaraan toevoegen?

Een voorbeeld van onze werkwijze. Stel dat een sporter hoger moet kunnen springen, welke middelen worden dan ingezet? Vaak wordt door middel van krachttraining, plyometrie en core stability getracht de spronghoogte te verbeteren. De aanpak is hierbij gericht op de spieren. Maar inmiddels weten we dat de functie van de spieren sterk afhankelijk is van het omliggende bindweefsel en de gewrichten waar zij overheen lopen.

Vragen? Ons team staat voor u klaar!

    Laten we uw herstel werkelijkheid maken!​

    We bellen u op elk gewenst moment.

      X