Blij met onze fysiotherapeuten!

‘Lieve FP-therapeuten, dank jullie wel dat jullie altijd klaar staan voor onze patiënten om hen te helpen van hun klachten af te komen. Bedankt ook voor jullie collegialiteit en bereidheid om elkaar altijd te helpen. Jullie zijn een topteam!’

Internationale Dag van de Fysiotherapeut

Vandaag, 8 september, is het de internationale dag van de fysiotherapeut! Wij zijn natuurlijk het hele jaar trots op onze fysiotherapeuten en oefentherapeuten, maar op deze dag willen we extra benadrukken dat we heel blij met hen zijn.

Waar blinken onze therapeuten in uit?

Wij weten natuurlijk al lang hoe goed onze therapeuten zijn, maar we brengen graag nog even bij u onder de aandacht waarin zij uitblinken en waarom u bij hen aan het goede adres bent voor effectieve fysiotherapie!

  • U kunt bij hen terecht voor alle vormen van fysiotherapie, revalidatie en oefentherapie.
  • Zij hebben allemaal de opleiding revalidatie na COVID-19 gevolgd. Heeft u hier (rest)klachten (long COVID) van, dan kunt u bij hen onder begeleiding het CoronaFit revalidatieprogramma doen. Dit kan zowel in groepsverband als individueel.
  • Zij werken volgens de fysiotherapeutische behandelmethode 4xT®. Met deze practise based methode boeken zij altijd resultaat. Hiervoor hebben zij een aanvullende studie gevolgd, bovenop hun fysiotherapie-opleiding. Zij hebben dus de echte ‘learning all the time’ mentaliteit. En dat ziet u terug in de behandeling!
  • Zij zijn gewoon de beste, leukste en liefste therapeuten van Nederland!

Kijk voor meer informatie over onze fysiotherapie en praktijken bij u in de buurt op https://fysiophysics.nl/fysiotherapie/

X