De snelste behandeling bij bekkenklachten. Kies voor de beste behandeling!


Bekkenklachten, zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn of bekkeninstabiliteit?

Heeft u bekkenklachten, vanwege zwangerschap of een andere oorzaak? Met de Fysio Physics 4xT Methode® (4MTOR®) zijn de meeste mensen binnen enkele behandelingen pijnvrij! Ook vrouwen die chronische bekkenklachten hebben en soms al jaren met klachten lopen, merken direct bij de eerste behandeling al het verschil! Bekijk gerust onze patiëntenfilms. U zult zien dat we veel mensen krijgen die al diverse therapieën ondergaan hebben zoals (bekken)fysiotherapie of cesartherapie, met weinig of geen resultaat. Bij de meeste van deze mensen, zelfs bij de mensen die bij een pijnpoli of revalidatiearts liepen, boekten wij al snel resultaat, dus waarom bij u niet? Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf.

Bekkenpijn en rugpijn tijdens de zwangerschap zijn heel normaal. Wij helpen u!

Bijna elke zwangere vrouw krijgt pijn in de rug of rond het bekken tijdens de zwangerschap. De ‘bekkenring’ en onderrug krijgen veel te verduren tijdens de zwangerschap. Door de zwangerschapshormonen verweekt het bindweefsel en door de groeiende buik verandert de druk en spanning op het bekken en de wervelkolom. Dit kan klachten veroorzaken. Met behulp van de Fysio Physics 4xT Methode® ‘sturen we het bekken en de rug in’. Hierdoor verlopen de bewegingen beter en pijnvrij. Dat merkt u dus direct! Door de groeiende buik blijven veranderingen optreden, waardoor we u gedurende de zwangerschap blijven begeleiden en indien nodig ook er na.

Oefeningen werken averechts bij bekkenpijn!

Bekkenklachten wordt niet veroorzaakt door instabiliteit, zoals vaak beweerd wordt. Helaas krijgen mensen met bekkenklachten vaak oefeningen als therapie zoals ‘core stability’ oefeningen en oefeningen voor de dwarse buikspieren. Maar deze oefeningen werken averechts bij bekkenpijn! De spieren rondom het bekken proberen al letterlijk krampachtig het bekken op z’n plaats te houden. Stabiliteitsoefeningen geven meer verkramping van de spieren en meer pijn! Vergelijk dit met wanneer u klem zou zitten met uw hand tussen de deur en dan de handspieren moet aanspannen en een vuist moet maken. Dat geeft meer pijn en spierspanning!  Het lichaam probeert deze bewegingen juist af te remmen, dus oefeningen zijn geen slimme keuze! Pas wanneer u pijnvrij kunt bewegen, bent u klaar voor oefeningen. Met de Fysio Physics 4xT Methode® bent u vaak al bij de eerste behandeling pijnvrij.

Wat kan de fysiotherapeut van Fysio Physics voor u betekenen?

De therapeuten van Fysio Physics werken echt anders. Alle fysiotherapeuten hebben een speciale opleiding gehad in de 4xT® Bekkenfysio. Ons eerste doel is er voor te zorgen dat u pijnvrij kunt bewegen. U zult merken dat u daardoor direct makkelijker en met minder pijn kunt bewegen en dat zowel de spierverkramping als verzwakking direct afnemen. De meeste mensen, ook patiënten die al jaren klachten hebben, zijn met onze nieuwe behandelmethode binnen enkele behandelingen pijnvrij! Loop dus niet langer rond met pijn, maar kies voor de snelste behandeling.

Vragen? Ons team staat voor u klaar!

    Laten we uw herstel werkelijkheid maken!​

    We bellen u op elk gewenst moment.

      X