NU VERKRIJGBAAR

4xT® CoronaFit

De beste Voeding & Training voor preventie en herstel na COVID-19.

Preventief je immuunsysteem versterken, weer meer energie en snel revalideren na COVID-19? Dat is écht mogelijk met de juiste VOEDING & TRAINING. Het boek bevat veel nuttige informatie, nieuwe inzichten, praktische tips, lekkere recepten en oefeningen voor thuis, buiten en in het fitnesscentrum. Leuk, verantwoord en effectief.

4xT® ArtroFit

Voor iedereen met heup- en knieklachten en iedereen die veel sport en klachten wil voorkomen.

Gezondere gewrichten, minder pijn en beter belastbaar in 12 weken. Dat is echt mogelijk met het trainings-, voedings- en leefstijlplan ArtroFit, gebaseerd op de Fysio Physics 4xT Methode® bij heup- en knieartrose. Dit is een unieke en in de praktijk bewezen effectieve methode, ontwikkeld door Karl Noten, met zijn team van fysiotherapeuten, artsen en orthopeden.

 

4xT® ArtroFitness

Trainingsprogramma’s voor thuis én buiten.

Het boek bevat uitgebreid trainingsprogramma’s voor thuis én buiten, maar ook handige tips, goede achtergrondinformatie en prachtige sfeerbeelden.
4 niveaus: van therapeutische gewrichtsoefeningen voor mensen met gewrichtsklachten, beginners en ouderen tot dumbbelltraining voor gevorderden. Ga direct aan de slag met dit handige trainingsboek.

 

4xT® RugFitness Level 1

De beste oefeningen tegen rugpijn.

Waarom core stability oefeningen en veel zitten de organen blokkeren en juist rugpijn veroorzaken. Hoe we met een nieuwe aanpak volgens de de 4xT® Methode de organen juist soepeler maken en rugklachten snel verhelpen.

 

4xT® RugFit

Een nieuwe verfrissende kijk op rugklachten.

De 4xT® RugFit is een unieke en in de praktijk bewezen methode, direct en eenvoudig toepasbaar, ontwikkeld met een team van fysiotherapeuten, wetenschappers, artsen en orthopeden.

 

X